Restauratie

Wij zijn gespecialiseerd in restauratiewerkzaamheden en hebben een schat aan ervaring in dit vak opgedaan. Hierdoor bezitten wij de drie pijlers waar restauratie op rust: ambacht, vakmanschap en ervaring.

Restauratieprojecten zijn specifieke projecten die heel nauwkeurig aangepakt moeten worden. Voor het beoordelen van het werk en het uitbrengen van advies is vakmanschap een onmisbare vereiste. Door ons ervaring en gekwalificeerd personeel kunnen wij dit vakmanschap garanderen. Een andere pijler is ambacht. Doordat wij onze eigen werkplaats hebben zijn wij in staat ambachtelijke methoden te gebruiken en kunnen wij gebouwen weer in oorspronkelijke staat herstellen. Tevens heeft onze jarenlange ervaring uitgewerkt dat wij bekend zijn met veel verschillende vormen van restauratiewerkzaamheden.

Bent u trots op uw huis en wilt het meer waarde geven door een restauratie op maat? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij kunnen u van dienst zijn met professioneel advies en kwalitatief hoogstaande uitvoering van de werkzaamheden. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen beteken neem dan vrijblijvend contact met ons op! Onze contactgegevens vindt u in het contactmenu.

Enkele voorbeelden van restauratieprojecten die wij hebben uitgevoerd zijn te vinden op de projectenpagina en op onze facebookpagina.